Το VOICE 360° είναι μια σύγχρονη μέθοδος διδασκαλίας φωνητικής και μοντέρνου τραγουδιού. Απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται σοβαρά να κάνουν μαθήματα φωνητικής για να βελτιώσουν τη φωνή τους για οποιονδήποτε λόγο, επαγγελματικό ή μη.

Posted: 27/08/2009 in Uncategorized

voice360 5(  –  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016  –  )

Το κύρος, η γνώση και η εμπειρία του Θάνου Καλλίρη (www.facebook.com/Thanos.Kalliris)  (Twitter: @ThanosKalliris) στο τραγούδι είναι αναμφισβήτητα, για αυτό τηλεφωνήστε τώρα για να αρχίσετε ιδιαίτερα μαθήματα μαζί του. Ισχύει για τη μικρή καλοκαιρινή σεζόν απο την 1η Ιουνίου 2016 εως και 10 Αυγούστου 2016.

Το VOICE 360° “αγκαλιάζει” σφαιρικά τον τραγουδιστή-μαθητή και τον διδάσκει τα πάντα γύρω από το τραγούδι και στο πως να χρησιμοποιεί με ορθό τρόπο τη φωνή και το σώμα του. Προσαρμόζεται άνετα στις ανάγκες και τα “θέλω” του κάθε τραγουδιστή είτε προχωρημένου είτε αρχάριου.

 – ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ 25 ΕΥΡΩ –

VOICE 360°  ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Η μέθοδος VOICE 360° περιλαμβάνει:

Φωνητικές ασκήσεις, διαφραγματική αναπνοή, ερμηνεία , έκφραση, βελτίωση σκηνικής παρουσίας, βιντεοσκόπηση της ερμηνείας για σχολιασμό, απόκτηση ρεπερτορίου ελληνικού και ξένου, ηχογράφηση ερμηνείας για σχολιασμό,  ηχογραφήσεις και ηχητικές επεξεργασίες παντός είδους, δημιουργία DEMO φωνής για επαγγελματική χρήση ,  επαγγελματικός προσανατολισμός και συμβουλές, προετοιμασία για talent shows.

Η ΦΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΑΝ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΩΣΤΑ

ΕΠΙΣΗΣ : ΣΑΣ ΒΟΗΘΑΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΣΕ ΝΤΕΜΟ ΤΙΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΗΧΟΥ 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΚΑΛΛΙΡΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ: singing breathing techniques, vocal exercises, vocal singing techniques and scales for beginners, etc.

  • Τα μαθήματα είναι ιδιαίτερα μόνο με τον ίδιο τον Θάνο, διάρκειας 30 λεπτών ή 60 λεπτών ανάλογα και γίνονται σε προσωπικό χώρο, Home Studio στην Κηφισιά. Υπάρχει άπλετο parking,  πολύ εύκολη πρόσβαση από παντού αλλά και σε σχετικά κοντινή απόσταση (1.200 μέτρα) από τον σταθμό του τραίνου (ΗΣΑΠ).

Επικοινωνία:

Τηλ. επικ. :  6932 448791 – τηλεφωνήστε μεσημεριανές ώρες κυρίως , όλες τις εργάσιμες μέρες της εβδομάδας   (από απόκρυψη δεν λαμβάνονται υπ’ οψιν).

Εmail: thanos.kalliris@gmail.com

( – ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016 – )

Related sites:

www.youtube.com/c/thanoskalliris
http://www.facebook.com/Thanos.Kalliris
 
 
 

Advertisement

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.