Το VOICE 360° του Θάνου Καλλίρη είναι μια σύγχρονη μέθοδος διδασκαλίας φωνητικής και τραγουδιού. Απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να κάνουν μαθήματα για να βελτιώσουν τη φωνή τους για οποιονδήποτε λόγο, επαγγελματικό ή μη.

voice360logoΠερίοδος  2023

Το κύρος, η γνώση και η εμπειρία του Θάνου Καλλίρη στο τραγούδι  (www.facebook.com/Thanos.Kalliris) είναι αναμφισβήτητα !  Μέσα από εδώ, σας δίνεται η ευκαιρία να αρχίσετε ιδιαίτερα μαθήματα μαζί του.

Τηλ. επικ. : 6983 023023

Tηλεφωνήστε μεσημεριανές / απογευματινές ώρες κυρίως , όλες τις εργάσιμες μέρες της εβδομάδας (από απόκρυψη δεν λαμβάνονται υπ’ οψιν).

Το VOICE 360° “αγκαλιάζει” σφαιρικά τον τραγουδιστή-μαθητή και του διδάσκει τα πάντα γύρω από το τραγούδι και στο πως να χρησιμοποιεί με ορθό τρόπο τη φωνή του. Προσαρμόζεται άνετα στις ανάγκες και τα “θέλω” του, είτε προχωρημένου είτε αρχάριου.

Τα μαθήματα είναι ιδιαίτερα μόνο με τον ίδιο τον Θάνο, διάρκειας 30 λεπτών ή 60 λεπτών ανάλογα. Γίνονται σε έναν φιλόξενο προσωπικό χώρο, Home Studio στα βόρεια προάστια και ειδικότερα στην Κηφισιά. Υπάρχει άπλετο ελεύθερο parking, πολύ εύκολη πρόσβαση από παντού αλλά και σε σχετικά κοντινή απόσταση (1.300 μέτρα) από τον σταθμό του τραίνου (ΗΣΑΠ).

ΠΡΟΣΟΧΗ : Περιορισμένος αριθμός μαθητών και μόνο μετά από αξιολόγηση.

Voice 360° ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠ’ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Φωνητικές ασκήσεις, διαφραγματική αναπνοή, ερμηνεία , έκφραση, βελτίωση σκηνικής παρουσίας, απόκτηση ελληνικού ρεπερτορίου σε ΟΛΑ τα είδη ανεξαιρέτως (ελαφρολαικό, έντεχνο, ποπ, λαικό, ροκ, κλπ) απόκτηση ξένου ρεπερτορίου όλων των ειδών και δεκατιών, ηχογράφηση ερμηνείας για σχολιασμό, ηχογραφήσεις και ηχητικές επεξεργασίες παντός είδους, δημιουργία DEMO φωνής για επαγγελματική χρήση , επαγγελματικός προσανατολισμός και συμβουλές, προετοιμασία για talent shows.

Χωρίς κόστος εγγραφής

Αναλαμβάνουμε επίσης με την εμπειρία και τον στουντιακό εξοπλισμό που διαθέτουμε, να σας βοηθήσουμε να ολοκληρώσετε με ένα άψογο επαγγελματικά αποτέλεσμα, τα ντέμο και τις συνθέσεις σας.


Η ΦΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΑΝ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΩΣΤΑ


Τηλ. επικ. : 6983 023023


Tηλεφωνήστε μεσημεριανές / απογευματινές ώρες κυρίως , όλες τις εργάσιμες μέρες της εβδομάδας

(από απόκρυψη δεν λαμβάνονται υπ’ οψιν).

Τελευταία ενημέρωση: Περίοδος 2023


ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΚΑΛΛΙΡΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ:  singing breathing techniques, vocal exercises, vocal singing techniques and scales for beginners, etc.Related sites:

https://www.youtube.com/ThanosKalliris

http://www.facebook.com/Thanos.Kalliris

https://www.instagram.com/Thanoskalliris

https://twitter.com/ThanosKalliris 

Advertisement